top of page

Brazilian Jiu-Jitsu Power Rangers (Ages 4 and up)

Public·20 members

Conexiuni-Mai Ramai Putin (cuMatei pare foarte captivat de imagini, culori si forme. A inceput sa inteleaga sensul unor cuvinte si chiar incearca sa le numeasca, prin cuvantul "mam"... sau alt cuvant ales de el prin silabisire. Daca pana acum 2 saptamani se manifesta decat prin plans si ras, acum lucrurile s au mai schimbat putin, caci am inceput deja să vorbim tot timpul.
Conexiuni-Mai ramai putin (cuConform unui raport din acelasi an, aflam ca cel putin jumatate din angajati nu si-au dezvoltat aceasta abilitate. Cum vremurile s-au schimbat foarte mult, incepand cu pandemia din 2020, putem spune ca o gandire critica este cu atat mai necesara in prezent, cat si in urmatorii ani.


Oamenii care nu-si pun multe intrebari, sunt mai pasibili de a cadea in capcane cognitive. Acestea pot fi prejudecati, stereotipuri, erori de gandire (biasuri cognitive), decizii bazate pe instincte, care pot fi inselatoare. Acestia vor fi mai putin capabili sa faca conexiuni, sa inteleaga contexte si sa vada privirea de ansamblu, precum si consecintele deciziilor lor. A avea capacitatea de metacognitie, a observa cum gandesti si a-ti chestiona propriile idei este cheia pentru a te intelege si imbunati constant. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page